Delar med mig av recept på Brända mandlar,
enkelt och supergott!
250g sötmandel
250g strösocker
3/4 dl vatten
Blanda allt i en kastrull och sätt på hög värme tills vattnet kokar.
Rör ofta med en gaffel.
Sänk värmen tills vattnet är helt förångat och sockret
börjat kristalliserat sig igen.
Sockret ska sedan smälta, men bara delvis,
så det lägger sig i klumpar runt mandlarna.
Rör hela tiden.
Häll sedan ut mandlarna på ett bakplåtspapper och dela dem med en gaffel.
Ha en skön fredag!!!
Kram
Annica
Låter ju jättegott.
SvaraRaderaJag måste nog vara den enda som aldrig ätit brända mandlar............
Skön helg,
Anneli
Tittar in å önskar dig en fin advent! Kram Iréne
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaDet måste jag testa.
Ha en fin första Advent.
Kram Anette
Smaskens!
SvaraRaderaÖnskar dig en mysig advent
Kramar
AnnaMaria
Så gott! Länge sedan jag smakade det...ha de gott..kram
SvaraRaderaHej hej!
SvaraRaderaå va mysigt med hemgjort godis...
så fint där i struten..;)
Här är vi allergiska mot just mandlar men det är mysigt med just det hemgjorda..;)
Kram Katarina